Martat

Kantosyrjän Martat
Trendit tulevat ja menevät, mutta koti on aina muodissa. Kädentaitojen, arkijärjen ja hyvän mielen saloihin pääset tutustumaan marttatoiminnan kautta. Kantosyrjän Martat on itsenäinen marttayhdistys. Puheenjohtaja on Elisa Lehikoinen ja sihteeri Ritva Pitkänen.

Vuosikokous pidettiin kahvila Vilhelmiinassa 15.2. klo 17.
Maaliskuussa osallistuimme Kyläparin laturetkeen ja vierailimme suutarinliike Erästuotteessa.

Huhtikuu on täynnä marttailua:
Vesijumppa
Vespelissä keskiviikkona 11.4. Houkuttele perheenjäsenet ja kaverit mukaan ja tule altaalle jo hyvissä ajoin! Jumppa alkaa 19.30 ja päättyy 20.15. Uimahallimaksu aikuisilta 5.50 / eläkeläisiltä 3.60. Martat maksaa jumppaohjauksen.
Nuukuusviikolla Kiteen kirjastossa:
– Keskiviikkona 18.4. klo 17.30-19. P-K:n marttojen kotitalousneuvoja Maria Nurmi opastaa aiheesta ”Kaupasta kotiin – omilla valinnoilla kohti parempaa huomista”. Pohditaan ruokahävikin vähentämistä ja siihen liittyen pakkausmateriaaleja ja -merkintöjä. Järjestelyissä mukana Keski-Karjalan Luonto ry, Lajitin-hanke ja Opintokeskus Sivis.
– Torstaina 19.4. Taitobussin vierailu ja kässäkahvila kirjastolla klo 11-16. Taito ry:n neuvoja Päivi Lemmetyinen opastaa tuunaustekniikoita käsitöissä.
Naisen elämää. Leila Uuksulaisen johdolla pohditaan naisen terveyttä ja itsensä tuntemisen ja huolehtimisen merkitystä Marttalassa torstaina 26.4. klo 17.