Martat

Kantosyrjän Martat
Trendit tulevat ja menevät, mutta koti on aina muodissa. Kädentaitojen, arkijärjen ja hyvän mielen saloihin pääset tutustumaan marttatoiminnan kautta. Kantosyrjän Martat on itsenäinen marttayhdistys. Puheenjohtaja on Elisa Lehikoinen ja sihteeri Ritva Pitkänen.

Ulkoiluiltapäivä Muljulassa sunnuntaina 9.9. klo 15
Syystoiminta käynnistetään virkistävästi luonnon helmassa. Syysretken ohjelmassa on leppoisaa patikointia Erä- ja riistapolun mukavissa rantametsissä ja sienestystä Pirjo Rinteen johdolla. Kodalla paistetaan makkaraa ja nautitaan pikkuevästä nuotiokahvien kera. Jos tarvitset kyytiä, ota yhteys Ritvaan (040 7446294) tai Elisaan (050 5453745).

Poimintoja menneistä tapahtumista:

Maaliskuussa 2018 osallistuimme Kyläparin laturetkeen ja vierailimme suutarinliike Erästuotteessa.

Huhtikuu 2018 oli täynnä marttailua:
– Vesijumppa Vespelissä keskiviikkona 11.4.
– Nuukuusviikolla 18.4 P-K:n marttojen kotitalousneuvoja Maria Nurmi opasti aiheesta ”Kaupasta kotiin – omilla valinnoilla kohti parempaa huomista”. Pohdittiin ruokahävikin vähentämistä ja pakkausmateriaalien kierrätystä Keski-Karjalan Luonto ry:n yhteistyökumppanina.
– Torstaina 19.4. Taitobussin vierailu ja kässäkahvila kirjastolla klo 11-16.
– Naisen elämää. Leila Uuksulaisen johdolla pohdittiin naisen terveyttä ja itsensä tuntemisen ja huolehtimisen merkitystä Marttalassa torstaina 26.4. klo 17.