Kyläparin Myllyteatteri

Kyläparin Myllyteatterilla on aktiivinen harrastajateatteri. Toiminnan juuret ulottuvat 1980-luvulle. Vuodesta 2000 myllyteatterilaiset ovat esiintyneet yleisölle vuosittain. Kyläparin Myllyteatteri toimii talvikaudella Keski-Karjalan kansalaisopiston ryhmänä ja on tuonut lavalle useita Tarja Jäniksen kirjoittamia, seudun historiaan liittyviä teoksia.

 Teksti Matti Wanne, ohjaus Tarja Jänis
Lomakoti maalla ja kesäillan unelias rauha.  Äkkiä leppoisa tunnelma paukahtaa värikkääksi hupailuksi, joka tuulettaa ihmissuhteista pölyt ja tempaa maton alta!

Kesäteatterin maailmaan toki kuuluvat äkilliset juonenkäänteet, mutta kukapa osasi odottaa tällaista: korona veti maton alta suurelta osalta kesäteattereita ja muita kesätapahtumia. Myllyteatterinkin esitykset kesältä 2020 on koronatilanteen vuoksi peruutettu. Tiedotamme jatkosuunnitelmista, kunhan ne selkiintyvät. Hyvää ja turvallista kesää kaikille teatterin ystäville!


Teatterikahvila Heinäjärven myllyn ylisillä 

Kesäteatterille avattiin kaudella 2019 tunnelmallinen kahvipaikka! Myllyn ylisillä on pöytäpaikat kolmellekymmenelle. Muulloin kuin esityspäivinä
Myllykahvilaa vuokrataan yksityistilaisuuksiin. Vuokra on 60,00 euroa. Tiedustelut ja varaukset: Kirsi Väistö 040 372 6890. Kysy myös kahvi- tai ruokatarjoilua. 

 

 Kysy myllyn esittelyä:
Pentti Holopainen 0400 275 825
Timo Tanninen 0500 191 155

Myllyteatterin perkolaattorikahvinkeitintä voi vuokrata muulloin kuin esityspäivinä. Vuokra 20 euroa kerralta.