Tervetuloa Kyläparin sivuille!


Tervetuloa Kyläparin sivuille, jotka avattiin uusittuina tammikuussa 2018! Sivusto palvelee paitsi kyläläisiä myös kaikkia niitä, joita alueemme tarjonta kiinnostaa.

Laturetki onnistui ja latu kutsuu edelleen
Kyläparin ja Järventauksen marttojen järjestämä hiihtotapahtuma 10.3.2018 onnistui mukavasti. Latuja oli yhteensä noin 35 km. Kokemuksen ja palautteen kannustamina ensi vuonna jatketaan, jos saadaan luminen talvi!

Laturetkiverkosto on kelien salliessa edelleen käytettävissä. Välimatkat ovat suuntaa-antavia.

Kankaanrinteiden latu Heinäjärven itäpuolella on vaihteleva ja mäkinen. Ladulle on hyvä lähteä esimerkiksi Reijo Väistön talon tienoilta (Korkeakankaantie 86). Reijon pellolla olevassa ladossa eli ”Palinan datsassa” on kotakeittiö, jonka äärellä saa pitää tulta ja paistaa eväsmakkaroita.
Heinäjärven jääladulle pääsee parhaiten entisen Heinäjärven koulun kohdalta. Siinä on runsaasti paikoitustilaa, ja ladun varressa postilaatikossa vihko kilometrimerkinnöille.

Kylätiedote jaettiin postilaatikoihin viikolla 10. Valitettavasti jakelu ei saavuttanut kaikkia alueen asukkaita. Jos jäit ilman, voit avata tiedotteen tästä:
tiedote_1_2018

Rantapirtin rannan käyttö
Kun liikut Heinäjärvellä, ethän käytä tukikohtanasi Rantapirtin pihaa. Piha kuuluu Rantapirtin ja saunan vuokraajien käyttöön. Entisen koulun luota löytyy järvellä liikkujille runsaasti pysäköintitilaa.

Käytä viitenumeroa!
Suosittelemme, että maksettaessa kyläyhdistyksen tilille jäsenmaksuja, vuokria yms, käytettäisiin viitenumeroa. Viitenumeroita voi tiedustella soittamalla numeroon 040 372 6890 klo 15–21 tai tekstiviestillä.

Uimaranta viihtyisäksi
Ranta pysyy siistinä kun viet roskat mennessäsi. Ethän sytytä nuotiota tai uita koiraa uimarannalla. Myös uimarannan vieressä olevat venepaikat on hyvä pitää siisteinä. Kanisterit, autonrenkaat ja muu irtain tulee säilyttää veneessä tai kuljettaa pois.

Kuvien tekijänoikeudet ovat kuvaajilla.